Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Novena Animata ( Olaszország )

Nagysátor, 2018. július 17., kedd, 11:00 (Novena Animata bábos előadás)

Daniel Varujan így ír: "Hiszem, hogy a jóisten valami unaloműző elfoglaltságot keresett magának, amikor a térben még nem jelent meg az univerzum."

A Novena Animata egy olyan színházi előadás, ami isteni mélységgel és költői iróniával mutatja be ezt a pozitív gondolkodásmódot, amelyben a Nulla nem más, mint egy űr, egy lehetőség a teremtésre.

Az alakok egy olyan jelenetet ábrázolnak, ami Istenről és a férfiakról szól, arról, hogy a férfiak isteniek és földi emberek is.

A teremtés egy olyan egyszerű, ám szokatlan gondolattá válik, ahol a nők életre kelnek a növényekből, a lélegzet megerősödik a széltől, az Isten és a férfiak pedig izgatott tarantella-táncot járnak.

Ahogy a Bibliában a népek, úgy a Novena Animatában a néző vándorol térben és időben a világ keletkezésétől Jézus születéséig, az óriásoktól az emberekig. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló zenés színházi előadás az advent hagyományos ünnepi elemeit jeleníti meg.


Partnereink