Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Subhira Band ( Chile )

NAGYSZÍNPAD - Platán strand, 2017. július 22., szombat, 21:00

Az egyik leginnovatívabb chilei csapat 2017 nyarán elhozza Európába a világzene, latin amerikai és kortárs akusztikus zene egyedülálló keverékét. 

A 2011-es chilei „President of the Republic” zenei díj nyertese Rodrigo Cepeda, más nevén Subhira bemutatja Önöknek az energiával teli kortárs akusztikus világzenei kvartettet a Subhira&Ensemble-t. Subhira 25 éves zenei pályafutása alatt 13 CD-t jelentetett meg, több száz koncertet adott már, és több mint 15 nemzetközi turnén vett részt különböző együttesek társaságában.

A kvintettben a Csílei Filharmónikus Zenekar első csellistája, Juan Angel Muñoz játszik elektronikus csellón, továbbá a klasszikus és világzenében is elismert hegedűművész Danka Villanueva, a filmes és ütőhangszeres Emai Cepeda, Esteban Cruz latin ütőhangszereken valamint Subhira játszik zongorán, didgeridoon és népi hangszereken, harmonikus zenével örvendeztetve a közönséget.

 

Afiche_Gira_Europa_Subhira_y_grupo_2017.pdf

Weboldal
Az együttes facebook oldala

Partnereink