Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Luc Mishalle Workshop Orchestra ( Brüsszel + Nemzetközi )

ZENEPAVILON - Platán tér, 2017. július 21., péntek, 17:30

Luc Mishalle hatéves korában kezdett játszani Mandolinon, bendzsón és gitáron. Különböző népi együttesekben zenélt. 17 éves korától játszik szaxofonon, tanult zongorán, harmonikán, trombitán játszani.

1976-tól 1979-ig a Welfare State International színházi csoport zenei igazgatója volt.

1982-ben a Welfare State International társigazgatója volt, különböző színházi előadásokon játszott és ő rendezte Bristolban az első WOMAD fesztivál nyitó előadását.

1983-ban a Tiedre színház zenei igazgatója volt, száznál is többször lépett fel török és marokkói zenészekkel Európában és Hong Kongban. 1984-től sok világzenei csoportot alakított.

1988-tól 1998-ig a Blindman Quartettben játszik (kortárs és improvizatív zene).

1991 és 1993 között az Antwerp 93 kisebbségi zenei programot koordinálja.

1998-tól napjainkig a De Krijtkring, egy brüsszeli székhelyű, flamand kormány által támogatott zenei és oktatási szervezet művészeti igazgatója és sok egyéni projektet hoz létre.

Már tavaly is fellépett a fesztiválon duóban, idén pedig a Luc Mishalle's Workshop Orchestra elnevezésű formációval érkezik hozzánk.

Az együttes facebook oldala

Partnereink