Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Jász András Kultúrfunk ( Magyarország )

ZENEPAVILON - Platán tér, 2017. július 18., kedd, 17:30

Jász Andris a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége, édesapja hatására kezdett el szaxofonozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon tanszékén. Olyan világhírű zenésznagyságokkal is állt egy színpadon, mint Jackie Orszaczky vagy Billy Cobham. 2008 óta tagja a Kossuth díjas Ghymes együttesnek és a Kéknyúl zenekarnak. Jelenleg olyan remek előadókkal dolgozik, mint Fábián Juli, Kökény Attila, Pély Barna illetve az elektronikus zenei műfajból ismert dj Zoohacker és Andrew J.

Első, saját szerzeményeket tartalmazó önálló albuma KULTURFUNK zenekarával 2013-ban látott napvilágot Lulu a Moziban cimmel a Narrátor Records gondozásában.

A Bábelsound fesztiválon az első lemez szerzeményei és új dalok hangzanak el, kiegészülve a hammondorgona-virtuóz Premecz Mátyás lenyűgöző játékával.

Jász András - szaxofon, ének
Sebestyén Áron- billentyűs hangszerek
Hebenstrein Máté-billentyűs hangszerek,vokál
Szabó Tamás - dob, ütős hangszerek, vokál
Barta Zsolt-baritongitár,elektromosgitár,akusztikusgitár
Oláh Antal-dob

 

Az együttes facebook oldala

Partnereink