Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Doctor Prats ( Katalónia )

NAGYSZÍNPAD - Platán strand, 2017. július 21., péntek, 21:00

A Doctor Prats Katalóniában az egyik legnépszerűbb nemzetközi együttes. Karrierjük 2015-ben indult első lemezük, a "Patates amb Peix" megjelenése után. Új albumuk, az idén megjelenő "Aham Sigah" változást hoz a katalán zenében a "Festribal" albumnak és koncertnek köszönhetően, ami mediterrán hangok, ska, reggae, punk rock és a legjobb elektronikus ritmusok - elektroswing, cumbia és fúziós bulizós zene elegye.

A Doctor Prats alig egy év alatt 130 koncertet adott. Elnyerte az Enderrock-díjat (a legnevesebb díj katalóniában) a legjobb élőzenekar és a legjobb album kategóriában 2016-ban, Miki Santamariát pedig a világ egyik legjobb basszgitárosának tartják.

2017-ben játszanak a Fuji Rockfesztiválon Japánban, a Movimientos fesztiválon Londonban, a Tropicana Beach Contest-en Svájcban és más európai országokban is, így a Doctor Prats egyre ismertebbé válik. Nincsenek korlátaik, ők a legnagyobb tömegeket vonzó barcelonai zenekar, már több, mint ötvenezren támogatják a Doctor Prats jelenséget.

Olyan bandákkal játszanak együtt, mint a Gorillaz, Bjork, Major Lazer, Apex Twin, LCD Sound System, The XX, Los Fabulosos Cadillacs, Fermin Muguruza & Caribbean Dandy (Radical Music Network Reus Edition), Dub Inc (Telecogresca Festival in Barcelona), Tex & Sun Flower Seed (Japan), The Rodeos (Japan) Txarango (Clownia Festival), La Pegatina or La Gossa Sorda.

 

Tagok:

Mark-e Riera - ének, gitár
Miki Santamaria - basszgitár
Oriol Cors - dobok
Victor Martinez - billentyű
Josep Jaume Rey - gitár
Guillem Boltó - harsona
Ramon Figueres - trombita

Weboldal
Az együttes facebook oldala

Partnereink