Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Carola Ortiz ( Katalónia )

NAGYSZÍNPAD - Platán strand, 2017. július 20., csütörtök, 19:30

Az énekesnő, klarinétművész és dalszerző Carola Ortiz a művészek új generációjába tartozik. Örökké kíváncsi, sokoldalú, aki összekapcsolja a zenei színtereket, miközben könnyedén mozog közöttük.

Carola Ortiz több, mint húsz, különböző stílusú lemezen szerepelt már, beleértve a jazz, pop, rock, világ-, és experimentális zenei irányzatokat. Világszerte több, mint száz zenésszel játszott már együtt. Előadásainak nemzetközi fesztiválok adtak helyet Spanyolországban, Amerikában, Angliában, Portugáliában, Franciaországban, Németországban, Kolumbiában, Lengyelországban, Olaszországban, Indiában és Algériában.

Továbbra is tanul a különböző zenei területeken folytatott folyamatos együttműködéseken keresztül: kiskorától kezdve édespjával zenélt jazz klubokban, majd Spanyolországban cigány közösségekben, Rio de Janeiroban a brazil, míg Törökországban a török és cigány zene dallamait sajátította el, valamint improvizált Berlin experimentális zenei színterén.

Carola imádja a zenét, imád alkotni és játszani, improvizálni, miközben új utakat fedez fel és az együtt zenélés által kifejezi önmagát és erőteljesen képvieli, hogy a művészetben nem léteznek határok.

 

Weboldal
Az együttes facebook oldala

Partnereink