Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Fish In Oil (SRB)

CSAVARGŐZÖS színpad, 2016. július 19., kedd, 17:00

A Fish in Oil eredeti, hangszeres zenét játszik, melyen bár érződnek a blues, a rock & roll, a surf, a népzene, a free-jazz és a filmzenés hatások, dalaik ezen kategóriák egyikébe sem sorolhatók.

Muzsikájuk pontosan arra a világra reflektál, melyben a zenekar tagjai élnek: a kelet és a nyugat találkozására, a történelem és a mindennapi élet keveredésére.

Első albumuk 2012-ben jelent meg és az asszociatív „Poluostrvo”, vagyis Félsziget címet viseli. A lemez 12 számát a gitáros, Bratislav Radovanović jegyzi.

A banda jól ismert szerb zenészekből áll. A szaxofonos Dušan Petrović a Menson Benson sextet, a Coxless pair és még néhány belgrádi zenekar tagja (Eyesburn, Playboy stb.). Branislav Radojković basszusgitáros a Naked világzenei együttes tagja, illetve a Tzotzoonga nevű jazz trió vezetője. Alexandar Radojičić Šojka, aki az ütős szekcióért felel többek között a szerbiai Amaro del együttesben is zenél. Fedja Franklin dobos szintén játszik a Menson Benson sextetben, a Coxless pairben.

Bratislav Radovanović – gitár
Dušan Petrović – szaxofon
Branislav Radojković – bőgő
Fedja Franklin – dob
Aleksandar Radojičić – perka

Weboldal
Az együttes facebook oldala

-->
Partnereink