Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Ot Azoj ( Hollandia )

Nagyszínpad, 2018. július 21., szombat, 18:00

Az „Ot Azoj” új gyökereket és régi örömöket tár fel Molvania területéről. Élénk összeállításban keltik életre e táj ünneplését. A klezmer-rumba, balkán-bop és török ritmusok keverednek, amelynek az eredménye egy újfajta molvaniai hopstep! 

Kirobbanó teljesítmény:

Az amszterdami csapat 1994-ben alakult. A zenekar az évek során megalkotta saját hangját és stílusát. Az akusztikusan muzsikáló együttes hallatán a közönség gyakran érezheti úgy, hogy elárasztja a változatos, lendületes előadás. A hat tapasztalt zenész különböző zenei gyökerei Hollandiából, Törökországból és Lengyelországból fakadnak. Zenei stílusuk a klezmertől a latin zenéig, a török dallamoktól a jazzig terjed. Mindez azt eredményezi, hogy számukra jó móka együtt zenélni!

Alföld, Dranouter és tovább:

Az Ot Azoj fellépett már nagy és kis színpadokon egyaránt. Nyolc lemezük jelent meg és emellett még négy színházi koncertet adtak, amelynek címei: Klezmer fon Kishinev, ZETS! Klezmorim and Express Oriënt. Kiemelkedő fesztiválok, amelyen részt vettek: Lowlands, Festival Mundial (NL), Dranouter (BE), Ahskenaz (CA), Klezfiesta (AR), Kazimiers (PL).

 

Emine Cambel: ének
Karin Kranenborg: szaxofon
Joris van Beek: hegedű
Wilco Oomkes: harmonika
Sandor Kem: nagybőgő
Michiel Bakkes: ütőhangszerek

Amsterdam Artist Collective

Weboldal
Az együttes facebook oldala

Partnereink