Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Golosa La Orquesta ( Chile )

Szimpla Romkocsma, 2018. július 19., csütörtök, 00:00

A Golosa La Orchestra 2012-ben született, huszadik századi hangokkal kísérletezik, új hangokat és hangzásokat alakít ki kulturális és szociális keresztezésekkel, aminek eredményeként friss, aktuális és egyedi.

A tagok Chile különböző régióiból érkeztek, így különféle hatások érződnek műveikben. Latin-amerikai ritmusok - például bolero, milonga -, keringők, huachaca-jazz, tangó keveredik jazzes, swinges, folkos és rockos beütésekkel. Ezekből hallható néhány második lemezükön, a "La vida enloquece" címűn és ugyanilyen című első videóklipjükben, ami 2016 márciusában jelent meg.

Klasszikus dalokat is újraértelmeztek, például a "Besame mucho"-t és a "Piel Canela"-t, ezek debütáló albumukon hallhatóak, amit a Triana stúdióban rögzítettek 2014 elején.

A zenekar különböző igényes nemzeti és nemzetközi zenei színpadokon játszik, dinamizmusával kiérdemelte Kolumbiában és Argentínában a nemzeti és nemzetközi sajtó elismerését.

Weboldal
Az együttes facebook oldala

Partnereink