Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Arif Erdem Ocak - Nasip Kismet ( Törökország )

Nagysátor, 2018. július 18., szerda, 14:30 (Arif Erdem Ocak és csapata)

Az 1980-ban született Arif Erdem Ocak a török Seksendört nevű együttes alapító tagja. 1999-től napjainkig 5 stúdió-albumot és több mint 25 videoklipet készítettek együtt. Az együttessel olyan művészek albumain szerepeltek vendégelőadóként, mint Orhan gencebay, Zülfü Livaneli, Hande Yener és Onur Akin. A Nazim Hikmet Akadémia jazz gitár szakán tanuló Arif magántanulmányokat is folytatott, Erkan Ogur vezetésével.

Zenei karrierjét a rajongók által nagyon kedvelt Seksendört-klipek forgatókönyvének írását és a klipek készíttetésével is folytatta. 2015 októberében a budapesti Supersize Stúdióban 60 nap alatt elkészítette első szóló-albumának hanganyagát. Az albumon dob, gitár és billentyűs hangszerek szólalnak meg. Dalai török népdal-feldolgozások, melyek ritmusukkal és dallamvilágukkal, Arif sajátos gitártechnikájával megszólalva a múltat és jelent köti össze. 2016 április-májusában a híres Duman együttessel turnézva, annak elő-zenekaraként szerepelt, s többször zenélt a Törökországon kívül is széles körben ismert Tarkan fellépésein is. Napjainkban Magyarországon és külföldön koncertezik.

Az együttes facebook oldala

Partnereink