Korábbi koncertek

2017. május 30., 20:00 PECA (HUN)

A Peca zenekar felhőtlen dalszövegekkel énekli meg a valahol a Dunán, Észak-Magyarországon egy teknősökkel borított úszó szigeten élő horgász életének örömeit és kalandjait.

Megannyi év Tarzan-lét után e bátor horgászcsapat elhajózott Spanyolországba, Dél-Amerikába, Észak-Afrikába és a Balkán vidékre, hogy feltölthesse horgászdalait az ottani ritmusokkal és kiegészítse hangszer-arzenálját saját készítésű hangszerekkel, mint például teknőspáncélból készült kalimbával, bambusz- és PVC-fuvolákkal.

A zenekar legújabb lemeze Kiráz a hideg címmel 2011 végén jelent meg. A cseppet sem szürke pecás hétköznapokról, horgász-fortélyokról, női szívek ostromáról és háztartásigép-szerelésről szóló táncolós-pörgős dalok olyan egzotikus hangszereken szólalnak meg, mint az afrikai talking drum, a karibi timbales, a dél-amerikai maracas vagy a ghánai kpanlogo.

Gábos Barna - ének, gitár, kaval, fuvolák, talking drum
Szász Márk - ének, kalimba, shekere, güiro
Rácz Krisztián – gitár
Vajdovich Árpád – basszusgitár
Kovács Norbert – dob
Takács Márton - konga, timbales, cabasa, maracas
Fehér Károly - cajon, djembe, darbuka, kpanlogo, talking drum

 

Jegyár: Ingyenes

Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

Korábbi koncertek

2016. július 21., 20:00 Oratnitza (BUL)

2009 forró nyarán, tengerparti utcazenélés nyomán alakult meg a zenekar. Rövidesen kikristályosodott művészi céljuk is, mégpedig, hogy úgy tudják a bolgár népzenét interpretálni, hogy az a fiatal generációkhoz is közelebb kerüljön. Alig pár hónappal alakulásuk után megnyertek egy nemzeti, fúziós zenekarok számára rendezett versenyt. A címmel azonnal lehetőségük nyílt egy nemzetközi ügynökséggel, a Fusion Embassyval való együttműködésen keresztül európai és bolgár turnéra. Jelenleg a nemzeti világzenei zenekarok közül az Oratnitza a legsikeresebb a fiatalok körében. Eddig mindegyik koncertjükön sikerült megtáncoltatniuk a közönségüket a hagyományos körtánccal, a horaval. Egyediségük a bolgár népzene, az ausztrál didgeridoo, a dubstep, a drum 'n bass és az ortodox kántálás elegyítésének köszönhető. Elsöprő erejű, transz-zenei muzsikájuk hallatán olyan utazásra indulunk, melynek során gyorsabban ver a szív, dalol és szárnyal a lélek. A zenekar sajátos színt visz a balkáni zenék közé.

Buny - cajón, tapan 
Horhe - didzseridu, duda 
Popa - ének 
Hristiyan - kaval, kettősfurulya

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. július 20., 20:00 Maria Keck & De Cobre (HUN)

Mária az ötletgazdája, alapítója és vezetője a 2007-ben létrejött „Nuestro Aire” társulatnak, valamint a 2010-ben megszületett „De Cobre” projectnek. Mindkét projectben részt vesz mint koreográfus, táncos, énekes és zeneszerző. 2011 óta ő is oszlopos tagja a Miguel Reyes Sextetnek és az Ethnómadának, amelyet a Julian Olivares Trió tagjaival hoztak létre. A 2013 óta fennálló „Flamenco Nuevo” projekt társ alapítója, amelyet Tóth Evelin énekesnővel közösen hoztak létre. 

Keck Mária a Magyar Táncművészeti Főiskola modern koreográfus szakán végzett, majd a mesterkurzust az University of Alcalá de Henares zeneterapeuta szakán tette le. Táncpedagógusként az egyensúlyra törekszik a flamenco táncnyelvének tanítása és a flamenco kommunikációs és improvizációs rendszerének átadása, valamint a szabad és kreatív önkifejezés ösztönzése között.  

Jelenleg Madridban él, ahol saját projektjei mellett számos flamenco tableoban szerepel táncosként. 

A De Cobre egy különböző hatásokkal fűszerezett zenei formáció. Alapjai a flamenco stíluson és a roma kultúra esszenciáján nyugszanak. Zenei világa központjában a roma és magyar dallamok, valamint az együttes rendező-koreográfusa, Keck Mária ötletei összpontosulnak. A De Cobre négy különböző művészvilág találkozása, négy különféle kulturális gyökerekkel rendelkező profi zenész egyesülése és összekapcsolódása, hogy egymást kiegészítve éltessék az együttest.

 

 

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. július 19., 20:00 Nakaira (ITA)

A Nakaira Szicíliából származó világzenei együttes. Dalaik nagy része európai, főként görög, balkáni és kelta gyökerűek, és a mediterrán hatások dominálnak bennük.

Hagyományos népzenei repertoárjukat szicíliai nyelvjárásban és görög nyelven adják elő. Az együttes nevét egy ősi közel-keleti ütős hangszer, alakjában az indiai tablahoz hasonló nakaira ihlette. A hivatalosan 1999-ben alakult együttes, nevének keleti eredete ellenére művészi céljának eredetileg a kelta és ír népzene megőrzését és Szicíliában való népszerűsítését tekintette. Első lemezük (Musiche a danzare tra oriente e occidente) 2000-ben jelent meg, ezt követte második albumuk (Onde sonore dal Mediterraneo) öt évvel később. 

Előadásuk olyan, mint egy utazás a földközi-tenger térsége mentén, a különböző népi és modern zenei eszközök kombinációjával (mint a görög és ír buzuki, hegedű, duda, saz, oud, harmonika) bemutatja a görög és szicíliai zenei hagyományok közös hatását. Sokszínű és élénk zenei felfedezőútjaik az élő zenei hagyománnyal folytatott kreatív és kísérleti párbeszédre reflektálva tárja elénk a mediterráneum zenei térképét. Ezt erősíti az is, hogy a zenészek görög és olasz származásúak.

A zenekar tagjai:
Franco Barbanera - síp, dudák, furulya, ney, kaval, klarinét
Nektarios Galanis - görög buzuki, hegedű, oud, ének
Angelo Liotta - ír buzuki, bodhràn, ének
Francesco Emanuele - görög buzuki, gitár
Marco Carnemolla - bőgő, ének
Mario Gulisano - cajon, keretes dob (pandero), darbuka, csörgődob, cintányér, ének

 

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. július 5., 20:00 Vojasa (HUN)

A Vojasa a legújabban alakult formációja a magyarországi roma zenének. Dalaik a tradicionális oláh cigányzenén alapulnak, de olyan formában szólalnak meg, hogy a városi fiatalokat is azonnal meg tudják érinteni.

A zenekar tagjai valamennyien jól ismert zenészek, akik olyan neves együttesekben bizonyítottak már, mint a Romano Drom, a Kalyi Jag vagy a Nomada. De amit a Vojasával nyújtanak, azt teljesen karakteressé és önállóvá teszi három férfi énekesének telt hangja, illetőleg a mandolin, az elektromos és akusztikus gitárok, a hegedű, az ütős hangszerek és a (budapesti zenekaroknál egyre ritkábban használt) kanna alkotta hangszerelés. Saját szerzeményeik mellett merítenek a magyarországi cigány gyűjtésekből, illetve a balkáni és az andalúziai cigány kultúrából is – mindezt az ősidőket idéző szilaj erővel adva elő.

Weboldal
Az együttes facebook oldala

2016. június 28., 20:00 Fish In Oil (SRB)

A Fish in Oil eredeti, hangszeres zenét játszik, melyen bár érződnek a blues, a rock & roll, a surf, a népzene, a free-jazz és a filmzenés hatások, dalaik ezen kategóriák egyikébe sem sorolhatók.

Muzsikájuk pontosan arra a világra reflektál, melyben a zenekar tagjai élnek: a kelet és a nyugat találkozására, a történelem és a mindennapi élet keveredésére.

Első albumuk 2012-ben jelent meg és az asszociatív „Poluostrvo”, vagyis Félsziget címet viseli. A lemez 12 számát a gitáros, Bratislav Radovanović jegyzi.

A banda jól ismert szerb zenészekből áll. A szaxofonos Dušan Petrović a Menson Benson sextet, a Coxless pair és még néhány belgrádi zenekar tagja (Eyesburn, Playboy stb.). Branislav Radojković basszusgitáros a Naked világzenei együttes tagja, illetve a Tzotzoonga nevű jazz trió vezetője. Alexandar Radojičić Šojka, aki az ütős szekcióért felel többek között a szerbiai Amaro del együttesben is zenél. Fedja Franklin dobos szintén játszik a Menson Benson sextetben, a Coxless pairben.

Bratislav Radovanović – gitár
Dušan Petrović – szaxofon
Branislav Radojković – bőgő
Fedja Franklin – dob
Aleksandar Radojičić – perka

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. június 21., 20:00 Trio Feta (GRE)

A Trio Feta egy barcelonai görög zenekar. Tradicionális és rembetiko zenék széles repertoárját játsszák, ezért a banda az autentikus görög buli garanciája. A zenekart 2013-ban alakította három, Barcelonában élő görög zenész (Yannis Papaioannou, Zacharias Vamvakousis és Stelios Togias) azért, hogy egy kis görög ízt csempésszenek a város éjszakáiba. Eleinte kifejezetten a helyi görög közösségnek zenéltek, de ahogy telt az idő, egyre szélesedő közönségüket táncoltatták meg esténként.

Nevükben a feta szó egyszerre utal a hagyományos görög sajtra, másrészt a mulatozásra, hisz a szó spanyolul részeget jelent. 2015-ben csatlakozott hozzájuk Idil Ayral török származású énekesnő, akivel kiegészülve mindkét kultúra ismert és hagyományos dalait játsszák. Görög néptánc oktatókkal együttműködve tánc- és zenei workshopokat tartanak. A Trio Feta jelenleg első lemezének kiadására készül.

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. június 14., 20:00 Eclectica (HUN)

ECLECTICA WORLDMUSIC GROUP

Az ECLECTICA együttest 2000-ben Szathmáry Melinda alapította trióként, amely 10 éve 5-7 fős felállásban működik. Zenei világuk középpontjában a XVIII.- XX. sz.-i magyar, ír és skót tradicionális népzene egyedi tónusú tolmácsolása áll, amely kiegészül pl. Robert Burns, Sík Sándor és ír költők verseinek megzenésítésével. Mindez egy progresszív, rockos, és jazzes stíluselemekből táplálkozó előadásmódban jelenik meg, amely kezdetektől fogva az együttes védjegye. 

A zenekar klubkoncertjei mellett számos fesztiválon fellépett az elmúlt évtizedben határon innen, s túl: legutóbb a SZIGET Fesztivál, a G3 Rendezvényközpont ír zenei fesztiválja és az ausztriai Wackelstein Világzenei Fesztivál vendégei voltak. 2015. végén jelent meg új nagylemezük a Gryllus Kiadó gondozásában KORSZAKOK címmel. 

Berki József - basszusgitár
Dévényi Zoltán - gitár, vokál
Mády Kálmán - dobok és ütőhangszerek
Szabó Dániel - klarinét, furulyák, mandolin
Szathmáry Melinda - ének, gitár, zeneszerzés, hangszerelés
Szemerédi Bernadett - hegedű, ének/vokál

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. június 7., 20:00 Chalaban (MAR)

A Chalaban zenekart a marokkói származású Said Tichiti (ejtsd: tisiti) alapította 1999-ben Budapesten. Köré épül a változó létszámú együttes, amelybe gyakran hív meg különböző zenei hagyományokkal rendelkezdő vendégzenészeket.

A közös játék eredményeként zenei kultúrák intuitív módon születő, igen bonyolult zenei fúziója jön létre. Őrzi a múltjukból származó ösztönösséget, naivitást és örömmel kísérletezik: nem fél kipróbálni új irányzatokat sem.

A zenekar az elmúlt tíz évben megragadta közönségét egyedi stílusával, amely kezdetekben a spirituális valamint meditatív majd az ütemesebb trance zene felé fordult. Az alkotók számára ez egyszerre jeleníti meg az élet egyszerű szépségét, és annak összetettségét.

A zenekar tagjai:
Said Tichiti - ének, guembri, oud és ütőhangszerek
Khalid Moutahir - ének ütőhangszerek
Jelasity Péter - szaxofon
Vázsonyi János - szaxofon
Torják Dávid - basszus gitár
Kovács Bálint - gitár
Golovics Ferenc - dob

Weboldal
Az esemény facebook oldala

2016. május 31., 20:00 Stukker (HUN)

Alternatív szupergroupként is nevezhetjük lazán ezt a viszonylag új bandát. A Korai Öröm, a Colorstar, a Pluto, a Cabaret Medrano és további zenekarok tagjaiból felépülő csapat nagyon izgalmas zenei anyagot tett le a közelmúltban 'Western élet' című első nagylemezével. Country, blues, western és tábortüzi hangulat árad a Stukker muzsikájából, mégis inkább a rock zenéhez közelít. Szövegeit sem lehet behatárolni, folyamatosan előbukkannak a komoly, élet problémákkal foglalkozó kérdések, s ugyanígy helyet kapnak nagyon jól eltalált ironikus, kemény, sokszor mégis humoros odaszólások, vélemények. 

A refrének fülbe másznak, az alapok pedig jó masszívan lüktetnek. Szalay Petinek köszönhetően - mint minden zenekarban, ahol játszik, - a Stukkerben is nagyon eltalált és profin (sokszor kellően koszosan, garázsosan) szóló gitártémák adják meg a feelinget. Szóval kicsit olyan "szomorkásan békéljünk meg a világgal, hát ez van... azért persze beszéljünk róla, hiszen fontos, meg ha már itt vagyunk, igyunk is egyet rá... a lányt tegyük el kicsit láb alól... és persze élvezzük az életet, ragadjunk nyakon egy gitárt vagy valami..." érzése van ennek a zenének. Ez a legnagyobb erénye is egyben, az egész egy érzés, ami magával ragad, de úgy rendesen.

A Stukker egy 2013 októberében alakult, egyfajta "alternatív szupergroup" - ként is aposztrofálható, egyéb formációkban már ismertté vált alkotókból álló zenekar.(Korai Öröm, Pluto, colorStar, Erik Sumo band, Amorf Ördögök, Biorobot, stb.)

Alapvetően vidám hangulatú, "alternatív - mulatós" folk&roll dalaik sajátos humorú magyar szövegekkel társulnak, mint például bemutatkozó daluk, a Sárga Busz esetében.

Lemezük: Western Élet (2015)

Vécsi Tibor - ének
Szalay Péter - gitár, vokál
Dudás Zsombor - gitár, vokál
Horváth Gábor - basszusgitár
Szert Zsigmond - dob, szájharmonika, vokál

Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. május 24., 20:00 Pandamood (HUN)

Kicsi soul, kicsi hiphop, kicsi dnb, kicsi jazz, és mindez a fülünkbe mászó dallamokkal és pikáns elektronikával spékelve. 

A Pandamood zenekar ezúttal nélkülözni kényszerül aranyhangú énekesnőjét, Horváth Sára Ninát. A tátongó űrt ezen a bulin Ms. Judie Jay, dívasztronauta tölti be, így a szokásos pandás szett helyett egy finoman fűszerezett jam session várható, á-point és al-dente, azaz pont, ahogy szereted! Judie-t talán nem kell bemutatni, számos projekt tagja/része volt; többek között a Pluto Projectnek, a Le Garage-nak, a The Caslo Samplesnek, a Toy Divisionnek, a Mantra Pornonak, játszott Karányi Danival, a Colorstarral, a Heaven Street Sevennel, a Tape Undergrounddal, a Zagarral, a Beat Disszel, a Realistic Crew-val is és persze Zoohackerrel is „mítingelt” nem is oly rég!

Alig pár hónapja jelent meg a Pandamood zenekar első albuma Watch out! címmel. A Pandamood egy olyan zenei műhely, ahol a tagok gondolatai, érzelmei, egyéniségei a zenében találkoznak és azon keresztül kerülnek kifejezésre. Muzsikájuk így nem egy szerző, vagy szerzőpáros által behatárolt úton halad, hanem a tagok igen színes zenei ízlésének, egyéniségeinek és hóbortjainak kifejezése. Mondhatnánk úgy is, hogy a zene által a különbségeik teszik őket egységessé. Az együtt zenélés élménye fontos számukra, inspirálóan hat a tagokra. Ennek a folyamatnak jellemző eredménye az elektronikával fűszerezett pop-soul-hiphop, amely legalább annyira hívja táncba hallgatóját, mint amennyire elgondolkodtathat egy pohár jó vörösbor társaságában. Noha a zenekar jelenlegi formájában 2013-ban állt össze, a tagok többsége már hosszú évek óta együtt zenél. Elődzenekaruk (Ez a divat) révén számos belföldi és külföldi koncert, saját, válogatás és remix lemez jelzi útjukat.

Horváth Sára Nina – ének
Bene János – dob
Gál-Stefán Dániel – billentyű
Kiss Árpád – trombita, szárnykürt
Kovács Ádám – szaxofon
Nagy Gergely – basszusgitár, ének

 

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. május 17., 20:00 Korai Öröm / Korai Acoustic Instrumental (HUN)

A 25 éves Korai Öröm - a hazai underground egyik legmeghatározóbb zenekara - tagjaiból álló csapat. Zenéjük részben akusztikus, ethno-metal-tribal-trance stíluskeverék, természetesen a tőlük megszokott és jól ismert egyedi "gyógynövény-rock” érzéssel elegyítve. A Korai már a kezdetektől minden koncertjén atmoszférát teremt, ahol a meditatív vonal éppúgy megtalálható, mint az elektronikus zenék lüktető, drum and basses alapjai, vagy a világzenei áramlat jellegzetes stílusjegyei.

A sokféle ütőhangszer, a doromb, a khöömei ének és egyéb hangzások teszik egésszé ezt a világot, mely egyszerre sarkall táncra, pörgésre, de ugyanakkor lenyugtat, szállítja a lelket más dimenziókba. Utaztat, mondhatnánk, s valóban maga az utazás, a szárnyalás a legmegfelelőbb fogalom erre az egész megfoghatatlan, mégis nagyon jól érezhető állapotra, miliőre, melyet a Korai ideszül elénk, akár koncerten vagyunk, akár lemezről hallgatjuk. Pszichedelikus, ambient, etno, progresszív. Ez mind benne van.

 

A Korai Acoustic Instrumental (a 25 éves Korai Öröm zenekar tagjaiból álló) ülve vagy állva játszó, részben akusztikus, ethno-metal-tribal-trance zenekar, mely az utóbbi években Budapesten a Szimpla Kertben és a Lámpásban csiszolódott össze havi rendszerességű koncertjein. Felléptek még a Katona József Színház Kamra színpadán, valamint néhány fesztiválon (Ozora, Szigeten).

Életerejük minden létező földi határon átlépő plazmatikus-biotikus-celluláris újjászületést ígér.

Borosi Gábor – zongora

Csányi Viktor – dob

Jócsik János - ütős hangszerek

Kilián Zoltán – basszusgitár

Kovács Andor – gitár

Paizs Miklós - doromb, fuyara, khöömei ének

Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. május 10., 20:00 Amir Gwirtzman (ISR)

A Babel Sound Fesztivál 2016. július 19-24. között veszi birtokba Balatonboglárt. Erre hangolunk minden kedden a Szimpla Kertben! Miért várnánk nyárig a kikapcsolódásra? Egy este minden héten a miénk lehet!

Amir Gwirtzman izraeli származású zenész, aki világszerte elismert mestere a fúvós hangszereknek. Több, mint 20 évig volt tagja az izraeli Esta zenekarnak, amivel számos nemzetközi turné során rangos helyszíneken lépett fel, többek közt a New York-i Blue Note, a Los Angeles-i House of Blues, a washingtoni Kennedy Center színpadán. Izrael Állam fennállásának 50-ik évfordulójának alkalmából a Fehér Házban rendezett ünnepségen Bill Clinton előtt muzsikált az Esta zenekarral.

Inhale-Exhale (belégzés-kilégzés) projektjével Amir 2009 novemberében kezdett önálló karrierbe. Szóló koncertjei során több, mint 20 féle fúvós hangszert szólaltat meg. A hangszerek között szerepelnek a szaxofon család tagjai, klarinétok, skót dudák, az egyiptomi argul, a közel-keleti ney, az örmény duduk, a pán-ázsiai zorna és a világ különböző tájairól származó furulyák. Globalizált világunk metaforájaként Amir a hangszereket zenekarrá egyesítve multikulturális zenei szövetet hoz létre - a különböző kultúrák együttesen alkotnak egy izgalmas, többrétegű összhangzást.

Az Amir által létrehozott egyedi hangzást a karrierje során bejárt helyszínek élményei alakították. Számos kultúra hangja inspritálta.

2010 novemberében jelent meg első, Inhale-Exhale című szólólemeze.

Dalainak többségében zenekari hangzást hoz létre az egyes hangszerek szólamait felvéve, azokat egymásra építve, amíg a zene a ritmus, a dallam és a harmónia egyre erősödő elegyévé áll össze.

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

2016. május 3., 20:00 Neofolk (HUN)

A Babel Sound Fesztivál 2016. július 19-24. között veszi birtokba Balatonboglárt. Erre hangolunk minden kedden a Szimpla Kertben! Miért várnánk nyárig a kikapcsolódásra? Egy este minden héten a miénk lehet!

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Lüktető és érzelemgazdag világzene. Különleges hangulatú, néhol a Kárpát-medence, a Balkán, másutt a Közel-kelet zenei hagyományait idéző saját szerzemények, versmegzenésítések és népdalfeldolgozások virtuóz megszólaltatója. A zenekar első lemeze 2006-ban jelent meg Kezdet címmel. 2007 októberében a Merlin Színházban bemutatott Weöres és népidzsessz című Weöres Sándor műveit és műfordításait tartalmazó verszene koncert a Kaleidoszkóp Versfesztivál díját és a Zene.hu szakmai különdíját kapta. 

Az együttes alapító szerzőpárosa Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter 2008-ban elnyerte a Magyar Állami Népi Együttes és a Hagyományok Háza által kiírt zeneszerzői verseny fődíját. 2009-ben megjelent Babás Szerkövek című második lemezük a mecsek-aljai eredetmagyarázó monda táncszínházi megzenésítése. A Jakab-hegy oldalában elhelyezkedő jellegzetes kőtömbök keletkezésének történetét a tágabb régió zenei örökségére támaszkodva dolgozták fel a népzene és a kortárs jazz szabadon használható eszköztárának segítségével. A zenekar 2010-ben többek között Bosznia-Hercegovinába, Olaszországba, Ausztriába 2012-ben és 2013-ban Svédországba, 2014-ben Németországba kapott meghívást.

Tagok:

Bonyár Judit - ének, cselló, tilinkó

Hűvösvölgyi Péter - gitárok, mandolin, buzuki

Franczia Dániel - darbuka, kanna, zsámolydob, kalimba

Egervári Mátyás - cimbalom, furulyák

Balogh Balázs - dob, cajon, darabuka, udu, djembe, shaker, dob

Okos Gergely - dob, cajon

 

és akik még velük zenéltek és zenélnek:

Csurkulya József, Lantos Zoltán, Gáspár József, Tóth Zoltán "Csüli", Szemző Angéla, Hoffmann László, Zajon Tamás

Weboldal
Az együttes facebook oldala
Az esemény facebook oldala

SZIMPLA Kert
Budapest, 1075 Kazinczy utca 14
Partnereink