Love good music? Would like to taste the World? Wish to unwind and discover new voices? Or just want to feel good in a great company at a beautiful place by the Lake Balaton…

Jász András Kultúrfunk (HUN)

SCREW STEAMER SHIP stage, 20 July 2016, Wednesday, 17:00 (Jász András)

Jász Andris a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége, édesapja hatására kezdett el szaxofonozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon tanszékén. Olyan világhírű zenésznagyságokkal is állt egy színpadon, mint Jackie Orszaczky vagy Billy Cobham. 2008 óta tagja a Kossuth díjas Ghymes együttesnek és a Kéknyúl zenekarnak. Jelenleg olyan remek előadókkal dolgozik, mint Fábián Juli, Kökény Attila, Pély Barna illetve az elektronikus zenei műfajból ismert dj Zoohacker és Andrew J.

Első, saját szerzeményeket tartalmazó önálló albuma KULTURFUNK zenekarával 2013-ban látott napvilágot Lulu a Moziban cimmel a Narrátor Records gondozásában.

A Bábelsound fesztiválon az első lemez szerzeményei és új dalok hangzanak el, kiegészülve a hammondorgona-virtuóz Premecz Mátyás lenyűgöző játékával.

Jász Andris-szaxofon
Barta Zsolt-gitár
Badics Márk-dob
Bognár Attila-pozan
Vendég:Premecz Mátyás(Kéknyúl,Fábián Juli&Zoohacker)

facebook fanpage

Our partners