Love good music? Would like to taste the World? Wish to unwind and discover new voices? Or just want to feel good in a great company at a beautiful place by the Lake Balaton…

Fish In Oil (SRB)

SCREW STEAMER SHIP stage, 19 July 2016, Tuesday, 17:00

A Fish in Oil eredeti, hangszeres zenét játszik, melyen bár érződnek a blues, a rock & roll, a surf, a népzene, a free-jazz és a filmzenés hatások, dalaik ezen kategóriák egyikébe sem sorolhatók.

Muzsikájuk pontosan arra a világra reflektál, melyben a zenekar tagjai élnek: a kelet és a nyugat találkozására, a történelem és a mindennapi élet keveredésére.

Első albumuk 2012-ben jelent meg és az asszociatív „Poluostrvo”, vagyis Félsziget címet viseli. A lemez 12 számát a gitáros, Bratislav Radovanović jegyzi.

A banda jól ismert szerb zenészekből áll. A szaxofonos Dušan Petrović a Menson Benson sextet, a Coxless pair és még néhány belgrádi zenekar tagja (Eyesburn, Playboy stb.). Branislav Radojković basszusgitáros a Naked világzenei együttes tagja, illetve a Tzotzoonga nevű jazz trió vezetője. Alexandar Radojičić Šojka, aki az ütős szekcióért felel többek között a szerbiai Amaro del együttesben is zenél. Fedja Franklin dobos szintén játszik a Menson Benson sextetben, a Coxless pairben.

Bratislav Radovanović – gitár
Dušan Petrović – szaxofon
Branislav Radojković – bőgő
Fedja Franklin – dob
Aleksandar Radojičić – perka

Official website
facebook fanpage

Our partners