Love good music? Would like to taste the World? Wish to unwind and discover new voices? Or just want to feel good in a great company at a beautiful place by the Lake Balaton…

Los Chocolatinos (ESP)

PLATÁN BEACH double stage & event tents, 20 July 2016, Wednesday, 19:00

A Los Chocolatinos egy zenészekből és barátokból álló zenekar. Olyan neves művészekkel működnek együtt, mint Malú, a Canteca de Macao vagy az Habana Abierta. Több mint 10 éve játszanak a madridi La Negra Tomasaban, amely a város latin-zenei és latin-táncos életének meghatározó pontja. Pályafutásuk kezdete óta felléptek már Spanyolországban számos eseményen, magánrendezvényen, illetve helyszínen, melyek közül kiemelkedik a Real Café Bernabeu, a Laydown, a Marula Café, Berlín Café és a Cervantes Intézet.

Sokszínű zenei repertoárjukban szerepel a klasszikus szalsza, a merengue, a boleró és a kubai son, valamint az olyan modernebb ritmusok is, mint a timba. Az olyan ismertebb dalok, mint a Guantanamera, a Son de la Loma, a Lagrimas Negras vagy az Oye Como Vá, illetve modernebb zeneművek előadásával mind a vájt fülű közönség, mind a kevésbé beavatottak igényeit is kielégítik.

Alejandro Gutierrez - gitár, ének 
Julián Olivares - tres cubano, gitár
Yago Salorio - basszusgitár
Rodrigo Díaz „El Niño” - timbal
Pepe Prat - konga

Official website
facebook fanpage

Our partners